Videoton FC

Ebben a blogban olvashattok kedvelt csapatomról a székesfehérvári Videoton FC-ről. Mérkőzések, információk, képek, videók, és még sok minden más.. Jó szórakozást!

Linkblog

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

2010.08.09. 15:18 Videoton FC Blog

NB I: Második forduló

Videoton FC - Vasas mérkőzés.

Székesfehérvár, augusztus 8.

Fagyos hangulatban, viszonylag kevés néző előtt kezdődött meg a Videoton-Vasas bajnoki a Sóstói Stadionban. Pedig a fehérvári pálya alaposan megszépült, minden igényt kielégítő, európai minőségű gyepszőnyeg várta a csapatokat, amelyre már csak ránézni is kellemes volt. A pályánál persze jobban érdekelte a fehérvári drukkereket, hogy az EL-kudarc, és a siófoki iksz után csapatuk mire lesz képes az angyalföldiek ellen.
Az első félidőben még görcsösen játszott, a második játékrész elején azonban hamar betalált, így feloldódott a Videoton. Alves törte meg a gólcsendet (1-0), majd szinte a középkezdés után Elek növelte kettőre a hazaiak előnyét (2-0). Ekkor összeomlott a Vasas, és alig néhány perccel később Vujovic a harmadik góllal eldöntötte a három pont sorsát (3-0).
A fővárosiak dolgát tovább nehezítette, hogy az egész mérkőzésen roppant gyengén játszó Mileusnic Nagy felökleléséért megkapta a második sárga lapját, így kiállították. Igazságtalan lenne, ha nem említenénk meg Végh Zoltánt, aki nélkül aligha úszta volna meg három bekapott góllal a Vasas...
Az emberelőnyt tehát már nem tudta kihasználni a Vidi, amely magabiztos második félidei játékának köszönhetően 3-0-ra győzött, és feledtetni tudta valamennyire a szurkolókkal a korábbi kisiklásait. Így talán a következő hazai mérkőzésen 3456 nézőnél többen látogatnak ki a megszépült fehérvári stadionba.

A következő mérkőzés:


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://videoton-fc.blog.hu/api/trackback/id/tr392209710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása